Case Study Prom Coast Food Collective Getting started After starting up in April 2017, the Prom Coast Food Collective (PCFC) has continued to grow in strength. With a pool of 24 farmers, the producer-led collective sell local, ethical produce online to customers in...
Case Study Locavore How Locavore are using the Open Food Network Locavore is a social enterprise retailer, grower and wholesaler running a grocery store on Nithsdale Road, Glasgow, delivering veg boxes across west-central Scotland and growing their own produce on...
Case Study Stroudco Food Hub From the grower’s perspective “I am Mark Harrison, Grower at Stroud Community Agriculture. We have been part of the Open Food Network since October 2015. Most of our veg goes out in member shares but we sell a lot of our surplus through...
Nous utilisons Matomo, un outil de statistique d'usage qui respecte les données privées. Vous pouvez toutefois vous opposer à ce suivi en cliquant sur Paramètres et en désactivant les cookies non nécessaires
Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience sur le site. Seul les cookies non nécessaires peuvent être désactivés car ils n'entravent pas le bon fonctionnement du site. Ici, nous utilisons principalement un outil d'analyse appelé Matomo qui nous permet de comprendre comment les internautes en général (aucune données personnelles) consultent notre site. Vous pouvez vous opposer à ce suivi en désactivant les cookies non nécessaires.
Les cookies nécessaires sont des cookies qui ne peuvent pas être désactivés sans entraver le fonctionnement d\'un site. Cette catégorie de cookie ne contient pas de données personnelles.
Commentaires récents